SAUGAUS EISMO PAMOKĖLĖ IR SUSITIKIMAS SU AMSIU

  • Paskelbta: 2023-09-25
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien, rugsėjo 25 d., mūsų gimnazijoje lankėsi Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja, bendruomenės pareigūnė Vladzė Černienė ir policijos bičiulis AMSIS. Policijos pareigūnai, dalyvaudami vaikų ir jaunimo veikloje, organizuoja ir vykdo visuomenei labai naudingą darbą – ankstyvąją prevenciją.  Jų pagrindinis tikslas - ugdyti vaikus ir jaunimą, stengtis integruoti į visuomenę, suteikiant ir skatinant tam būtinus asmeninius ir socialinius gebėjimus bei žinias.

Šios dienos prevencinis mokymas-susitikimas buvo skirtas saugaus eismo kelyje elgesiui. Pradinių klasių mokiniai žiūrėjo filmuką, atsakinėjo į klausimus, atliko įvairias užduotis, mokėsi, kaip teisingai užsidėti ir prisisegti atšvaitus. Kartu su pareigūne Vladze Černiene bei policijos bičiuliu praktiškai išbandė kaip saugiai keliauti į/iš mokyklos, parduotuvės, pas draugus ir pan..

Susitikimo pabaigoje pirmokai gavo dovanų - gražų, spalvotą sertifikuotą atšvaitą. Vaikams buvo įdomu, jie aktyviai ir noriai dalyvavo diskusijoje bei išsakė savo nuomonę.

Socialinė pedagogė Liudmila Narkevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos